خلاصه مقاله
دانشجویان و کارمندانی که در خوابگاه زندگی می کنند معمولا به خاطر نداشتن وقت کافی برای آشپزی کردن با مشکل مواجه هستند. از طرفی یکی از لذت بخش ترین کار های دنبا آشپزی کردن است که امروزه افراد مخصوصا کسانی که در خوابگاه زندگی می کنند فرصت برای غذا درست کردن ندارند. ما دراین مقاله قصد داریم تعدادی از غذاهای ساده در عین حال خوشمزه ایرانی را به همراه دستور تهیه آنها مطرح کنیم که امیدوارم مورد توجه شما قرار گیرد.
آشپزی آسان و دلپذیر در خوابگاه
بنابراین ترجیح می دهند یا غذای آماده تهیه کنند و یا به دنبال درست کردن غذاهای ساده که در کمترین زمان ممکن بتوانند درست کنند و نیاز خود را برطرف کنند. کم کم یک مدل غذا در فرهنگ ما ایرانی ها پیدا شد به اسم غذا دانشجویی. غذای دانشجویی به غذاهای ساده و دلپذیری گفته می شود که در کمترین زمان ممکن بتوان آنها را آماده کرد. اگر شما دانشجو بودید و یا الان در خوابگاه زندگی می کنید مطمنا از این مدل غذاها درست کرده اید و شاید خاطرات زیبایی هم دارید. خلاصه اینکه اینکه این مدل غذاها طرفداران خودش را دارد. در واقعا دانشجویانی که در دانشگاه تحصیل می کنند و یا کارمندانی که در شرکت ها مشغول به کار هستند و درخوابگاه پسرانه تهران زندگی می کنند به دنبال این هستند که بعد از یک روز پراز کار و مشغله وقتی به خوابگاه می آیند خیلی سریع و آسان بتوانند غذایی ساده و خوشمزه درست کنند و از آن لذت ببرند. این را هم درنظر بگیرید که این مدل غذاها همیشه کم هزینه هستند. اگر شما هم دنبال غذاهای این مدلی هستید ویا علاقمند به آشپزی هستید می توانید این مقاله را تا پایان مطالعه کنید. دانشجویانی که برای اولین بار از خانواده خود برای تحصیل دور شده اند و الان در خوابگاه می خواهند غذادرست کنند شاید این کار برای آنها سخت باشد. از طرفی شاید خیلی از کسانی که برای کسب وکار به شهری دیگر مهاجرت کرده اند و در حال حاضر در خوابگاه زندگی می کنند، احتمالا برای اولین بار میخواهند غذا درست کنند و برای آنها نیز آشپزی کار ساده ایی نباشد. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تعدادی غذای ساده و خوشمزه را برای شما با دستور طبخ بیان کنید.
غذاهای دانشجویی و خوشمزه
در ادامه چند غذای معروف و خوشمزه را به همراه طرزتهیه مطرح میکنیم که امیدواریم برای شما مفید باشد.

املت لذیذ
املت یکی از پرطرفدارترین، دم دستیی ترین، و البته خوشمزه ترین غذاها بین دانشجویان و افراد ساکن در خوابگاه است. هرکسی که در خوابگاه دانشجویی و یا کارمندی زندگی کرده باشد قطعا یکی از گزینه های درست کردن غذا همین املت خوشمزه است. از طرفی املت گوجه فرنگی همیشه در بین غذاهای ایرانی برای ما ایرانی ها یک جایگاه ویژه ایی داشته است. املت را هم می توان با گوجه فرنگی هم یا رب درست کرد. به جز طعم خوشمزه ایی که این غذا دارد ویژگی دیگری که دارد این است که این غذا را هم می توان به عنوان صبحانه هم ناهار هم شام درست کرد.
مواد لازم: گوجه، پیاز، تخم مرغ
طرز تهیه:
روغن در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید. وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده را اضافه کنید. ۵ دقیقه تفت دهید که طلایی شود. گوجه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوجه کاملا له شود و آب آن کشیده شود. نمک و فلفل به اندزه کافی اضافه کنید. حال سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید ابتدا سفیده را در ماهیتابه بندازیدهم بزنید تا خوب بپزد و بعد زرده را اضافه کنید هم بزنید. بعد از ۳ دقیقه آماده سرو هست. نوووووووووووووش جان!!!!

نیمرو چیپسی
یک غذای ساده، خوشمزه و سریع که طعمی شبیه به کوکو سیب زمینی دارد، بدون اینکه به سیب زمینی و پوست کندن نیاز باشد. چیپس و تخم مرغ در همه خانه ها پیدا می شود. این غذا برای کسانی که در خوابگاه زندگی می کنند و زمان زیادی برای آشپزی ندارند توصیه می شود. در یک زمان کوتاه می توانید این غذای خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم: چیپس، تخم مرغ، پیاز، فلفل سبز و جعفری تازه
طرز تهیه:
یک کره ۲۰۰ گرمی را در تابه انداخته و حرارت می دهیم. پیاز خرد شده را ریخته و تفت می دهیم. وقتی پیاز طلایی شد فلفل حلقه شده را اضافه می کنیم. چیپس را در تابه ریخته و هم میزنیم. داخل محتویات تابه سه حفره بوجود می آوریم و داخل هرکدام تخم مرغ می شکنیم. بعداز اضافه کردن ادویه درب تابه را می گذاریم تا ۵ دقیقه بعد اماده سرو است. نووووووووش جان!!!!

ماکارونی غذای خوشمزه و دانشجویی
ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که به روش های مختلفی درست می شود. ماکارونی به سبک ایرانی خیلی راحت و سریع درست می شود و مواد لازم آن هم ساده است و همه جا یافت می شود. ماکارونی به خاطر اینکه با کمترین امکانات هم می توانید آن را درست کنید به شدت مورد علاقه دانشجویانی است که در خوابگاه زندگی می کنند. روشی که در ایران معمولا درست می کنند این است که مایع آن را آماده می کنندو به شکل دمی درست می کنند. اگر هم وقت کافی دارید می توانید برای ته دیگ آن از سیب زمینی استفاده کنید. البته روش های دیگری برای تختن ماکارونی وجود دارد که در سایت رزیم می توانید مدل های مختلف آن را ببینید.
مواد لازم: ماکارونی ۲۰۰ گرم، گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم، رب گوجه فرنگی ۳ قاشق، پیاز، فلفل، نمک، آویشن و ادویه به اندازه کافی
طرز تهیه:
داخل قابلمه آب بریزید، نمک و روغن به مقدار لازم بریزید حرارت بدید تا جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، ماکارونی را اضافه کنید، چنگال هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند. بعد از ۵دقیقه با آب سرد آبکش کنید. پیاز خرد شده را در روغن به شکل جداگانه تفت بدید. وقتی طلایی شد زردچوبه اضافه کنید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. اجازه دهید گوشت کامل بپزد. نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید و رب را با گوشت تفت دهید. ته قابلمه ای کمی روغن بریزید سیب زمینی های حلقه شده را ته قابلمه روی روغن بچینید حال یک لایه ماکارونی پخته شده و یک لایه سسی که آماده کردید رو بریزید دوباره یک لایه ماکارونی یک لایه سس … سپس روی آن کمی آویشن بریزید و در قابلمه را بگذارید و دم بندازید تا ۳۰ دقیقه دیگر ماکارونی آماده سرو کردن است. نوووووووووووووووش جان!!!
